Fuzija Kvarnera u Villi Ariston od 21.11. do 23.11.2016.

Fuzija Kvarnera u Villi Ariston od 21.11. do 23.11.2016.

Restoran Ariston organizira susret kuhara, chefova renomiranih restorana sa juga Italije i profesora poznate talijanske škole “Boscolo Etoile Academy” iz Tuscanie, uz vodstvo chefa Roberta Benzie sa kuharima (Dean Dobrec i Marko Mandek) u tri tematski različite večeri:

21.11. “Obronci Kvarnera” u 7 slijedova
uz pratnju vina vinskog podruma Stina sa Brača i Gracin iz Primoštena

440,00 kn

22.11. “Fuzija Kvarnera i talijanskog juga” u 7 slijedova
uz zvuke mandoline, pod vodstvom talijanskih chefova uz pratnju vina podruma obitelji Korak, Tomac i Šember sa Plešivice

440,00 kn

23.11. Finger food večer uz druženje s kuharima
Pjenušci Tomac i pjenušci Šember (Plešivica)
Vina Damjanić iz Istre i Vina Korak sa Plešivice

150,00 kn

Felice la Forgia, chef
(Hotel Mercure, Bari)
Profesor kuharske škole “Boscolo Etiole Academy
Član nacionalne udruge kuhara
Ambasador talijanske kuhinje u Japanu

Stefano Gatto, chef
(Restoran Il Moletto, Capo Comino, Sardinia)
Stručnjak u pripremanju jela od tune

Mario Gullo, chef
(Restoran Mamma Santina, Salina, Isole Eoile)

Maurizzio Conseca, chef
(400 il Ristorantino, Corigliano d’Otranto, Lecce)
Stručnjak za japansku kuhinju i sushi

* Sudjelovanje u večeri samo sa pozivnicama

filled_under_lang