Hotel Villa Ariston definitivno je jedna od najatraktivnijih lokacija opatijske rivijere koja spaja moderne užitke i vrhunsku uslugu s ugodnim ambijentom raskošne vile čiji su temelji udareni na prijelazu s 19. na 20. stoljeće.

Današnji izgled vila duguje poznatom bečkom arhitektu Carlu Seidlu koji je zaslužan za restauriranje objekta 1915. i 1924. godine, a koji je vilu i njezinu pripadajuću okućnicu pretvorio u velebno zdanje koje već iz daleka plijeni poglede brojnih znatiželjnika koji se nađu u njezinoj blizini. Okružena parkom i zelenilom s jedne te panoramskim pogledom na Kvarner s druge strane, Villa Ariston predstavlja idealno mjesto za relaksaciju i odmor.

Unutrašnjost same vile gotovo je u potpunosti očuvana tijekom preuređenja koje je doživjela i krase ju brojna umjetnička djela poput antičkog kipa Aurige iz apolonskog svetišta u Delfima, portreta barunice Hedwige te prikaza bitaka i lombardijske mrtve prirode iz 17. stoljeća.

U hotelu Villa Ariston osim udobnog smještaja pronaći ćete i vrhunske gastronomske specijalitete našeg restorana gdje iskusni chef Robert Benzia svakodnevno za vas osmišljava i priprema jedinstvene kombinacije okusa i aroma temeljene na svježim sezonskim namirnicama i autohtonim lokalnim proizvodima.

Doživite opatijsku rivijeru u njenom najboljem izdanju – posjetite hotel Villa Ariston i priuštite sebi, svojoj obitelji ili prijateljima nezaboravne trenutke u maloj privatnoj oazi za opuštanje, idealnoj za bijeg od svakodnevice i užurbanog životnog stila.