Malo što može dočarati savršeno romantično druženje u dvoje kao pogledi na zalazak sunca nad opatijskom rivijerom, mir i tišina koju ometaju samo zvukovi valova i glasanje galebova te gurmanski zalogaji pripremljeni od strane poznatih kulinarskih stručnjaka. Upravo to, i puno više do toga, nudi vam Villa Ariston koja upotpunjuje idiličnu atmosferu svojim raskošnim i elegantnim uređenjem, posebnom ljetnom terasom i prekrasnim parkom koji okružuje ovaj hotel.

Počastite se kreativnim specijalitetima uglednog chefa Roberta Benzije koji je s restoranom Villa Ariston dosegao status najboljeg hrvatskog restorana 2017. godine, uživajte u romantičnim kulisama gdje god se okrenete i priuštite sebi i svojoj voljenoj osobi nezaboravnu večer koju ćete oboje još dugo pamtiti.

Za rezervacije i dodatne informacije na raspolaganju vam je naše uslužno osoblje koje će vam rado pružiti sve potrebne informacije, a sve što trebate napraviti jest kontaktirati nas  pozivom na broj +385 51 271 379 ili putem e-maila na info@villa-ariston.hr.