Restoran Villa Ariston poznat je po vrhunskim specijalitetima i jedinstvenim doživljajima uživanja u neodoljivim zalogajima, a nadolazeće gastro događanje koje smo pripremili za istinske gurmane samo je dodatna potvrda toga.

12.rujna u restoranu Villa Ariston održat će se pravi kulinarski spektakl pod nazivom “Chef’s evening” koji će za vas pripremiti četiri renomirana chefa iz najpoznatijih restorana na našoj obali. Matija Bregeš iz hotela Boškinac, Deni Srdoč iz restorana Draga di Lovrana, Aleksandar Grubić iz restorana Badi i chef Robert Benzia iz kuhinje Villa Ariston spremit će vam pravu senzaciju – raskošan meni s četiri kreativna specijaliteta koji će zadovoljiti čak i ona najzahtjevnija nepca.

Svaki od specijaliteta bit će brižno sljubljen s ponajboljim vinima poznatih hrvatskih vinskih kuća kao što su Damjanić, Fakin, Šember, Galić i Korta Katarina te poslužen na dizajnerskim tanjurima s potpisom Duke Group.

Četiri vrhunska chefa i prava eksperta u kuhinji, ugodna atmosfera i elegantan interijer restorana Villa Ariston, ukusni specijaliteti u kombinaciji s visokokvalitetnim vinima, razne slatke i slane delicije te zabavni program uz DJ-a samo su neki od razloga zašto jednostavno ne smijete propustiti ovu posebnu gurmansku avanturu.

Za sve dodatne informacije i rezervacije možete nas kontaktirati na info@villa-ariston.hr ili pozivom na 051/ 271 379.

Chef ’s evening- 12. 9. 2018.