Još je svega nekoliko dana ostalo do početka jedinstvenog gurmanskog događanja u Villi Ariston kakvog Kvarner i Opatija već dugo nisu imali priliku doživjeti, a riječ je dakako o dugo najavljivanom “Chef’s Evening” eventu koji će 12. rujna gostima predstaviti jedan sasvim novi, glamurozniji način uživanja u vrhunskim specijalitetima.

Raskošno uređenje Ville Ariston, osobito vanjski dio uz plažu, bazen i terasu, pružit će savršenu pozornicu za ovaj neponovljivi spoj zabave i visoke gastronomije. S jedne strane goste očekuju četiri poznata imena iz elitnih kulinarskih krugova – JRE chefovi Matija Bregeš iz hotela Boškinac, Deni Srdoč iz restorana Draga di Lovrana, Aleksandar Grubić iz restorana Badi te Robert Benzia iz Ville Ariston – koji će pripremati neodoljive specijalitete i delicije, i to na četiri stanice, uživo pred gostima, a s druge pak pregršt popratnih sadržaja poput visokokvalitetnih vina domaćih vinskih kuća kao što su Damjanić, Fakin, Galić, Šember i Korta Katarina, ali i dizajnerskih tanjura D&G Duke Group koji će dodatno istaknuti eleganciju i kreativnost svakog posluženog jela s menija.

Svaki od uglednih chefova predstavit će najbolje od najboljeg iz svog bogatog kulinarskog repertoara –  pašku janjetinu (Boškinac), jela s tartufima (Badi), kokot (Draga di Lovrana) i kvarnerske škampe (Villa Ariston), pripremljene prema vlastitim originalnim recepturama koje će impresionirati baš svakog gastro entuzijasta, a uz sve to imat ćete prigodu komunicirati izravno s vrhunskim kulinarskim ekspertima i otkriti neke od brojnih trikova koje koriste u pripremi ovih ukusnih zalogaja.7

Osim ove posebne večere, gosti će imati priliku uživati u party eventu koji će uslijediti nakon 21h, uz DJ-a, razne slatke i slane delicije te zavodljive koktele iz ponude poznate destilerije Auris. Cijena potpunog doživljaja koji uključuje večeru i afterparty iznosi 700kn po osobi, a u zabavnom dijelu možete uživati i neovisno o večeri, i to po cijeni od svega 200kn po osobi.