Savršeno isplanirani odmor u idiličnom jesenjem raspoloženju i uz kraljevski tretman čini vam se kao san iz kojeg se ne želite probuditi? Odaberite hotel Villa Ariston, jedno od najšarmantnijih i najromantičnijih odredišta opatijske rivijere i pretvorite svoje snove u stvarnost i odmor koji ćete zasigurno pamtiti.

Jedinstveno uređenje, kako interijera, tako i vanjskog prostora, koje podsjeća na kraljevske palače Austro-ugarskog štiha probudit će u vama duh prošlih vremena, a u kombinaciji s vrhunskom uslugom i nadopunjena modernim sadržajima pružit će vam nezaboravne trenutkečistog užitka. Odaberite predsjednički apartman s kojeg se pružaju spektakularni pogledi na Kvarner i otoke i opustite se uz mir i tišinu koju ometaju tek zvukovi valova, miris mora i glasanje galebova.

U Villi Ariston doživjet ćete jesen u najboljem izdanju, uz elegantan dizajn predsjedničkog apartmana koji se nekako savršeno uklapa u jesenje note, zavodljive specijalitete i delicije od pomno odabranih sastojaka i zrelih plodova prirode, brojne dodatne sadržaje te besprijekornu uslugu koja će upotpuniti vaš kraljevski odmor iz snova.