U utorak, 27. studenog, u Villi Ariston održat će se još jedan spektakularan event koji spaja naoko nespojivo, ali zapravo sasvim blisko jer oboje zahtjeva strast, inovativnost, kreativnost, pa čak i dašak umjetničkog pristupa. Riječ je o iluzionističkom nastupu hrvatskog iluzionista Andreja Škedela, popraćenog gastro senzacijom u šest sljedova koje će za vas pripremiti “velika petorka”, chefovi iznimne reputacije poznati po svojoj maštovitosti u kuhinji.

Andrej Škedel široj je javnosti postao poznat nakon što je dogurao čak do polufinala popularnog Supertalent showa, a sada će svojim šokantnim trikovima koji oduzimaju dah zabavljati goste “Chef’s & Illusion” večeri u Villi Ariston. Uz nastup talentiranog iluzionista, očekuje vas i poseban menu u šest sljedova kojeg su osmislili vrhunski chefovi – Stefano Gatto i Mario Gullo iz Italije, te hrvatski kulinarski eksperti Robert Benzia, Dean Dobrec i Marko Mandek, ali ni to nije sve. Ovu ekstravagantnu večer i ukusne zalogaje popratit će i vina već kultnih istarskih vinarskih kuća Clai i Piquentum.

Cijena večere iznosi 600 kn po osobi, a broj mjesta je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoj dolazak već sada na info@villa-ariston.hr ili pozivom na 051/ 271 379.