Najbolji hrvatski restoran 2017. godine – dobra gastronomska priča iz Opatije

21.21.2018

 

 

Restoran Villa Ariston smješten je na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Opatiji, a otkako je 2014. godine došao u ruke novih vlasnika, obitelji Barbic iz Milana koja je objekt u preuredila i dodatno podigla standarde kvalitete, restoran, baš kao i boutique hotel u čijem se sklopu nalazi, ne prestaje nizati pozitivne reakcije, kako zadovoljnih gostiju, tako i uglednih gastro stručnjaka.

 

Velika potvrda truda, napora i ulaganja došla je nedavno kada je na Danima turizma u Malom Lošinju naš restoran Villa Ariston proglašen najboljim hrvatskim restoranom u 2017. godini. Iako je konkurencija, kao i uvijek, bila izrazito jaka, restoran Villa Ariston oduševio je svojom jedinstvenom kombinacijom vanjskog dojma, odnosno raskošne arhitekture i odlične lokacije, specifičnog ugođaja kojeg pruža stilski uređen interijer, te u konačnici bogate gastronomske ponude u režiji glavnog chefa i poznatog kulinarskog eksperta, Roberta Benzije.

 

Meni je temeljen na mediteranskoj kuhinji i pomno odabranim namirnicama te domaćim proizvodima karakterističnim za opatijski kraj, a kreiran je tako da baš svaki gost na njemu može pronaći više jela koje će savršeno odgovarati njegovom istančanom ukusu, ali i trenutnom raspoloženju. Također, ukusne zalogaje u stopu prate visokokvalitetna vina renomiranih lokalnih vinskih kuća koja će Marko Škarica, inače najbolji sommelier Istre i Kvarnera (2017), uvijek rado preporučiti i upariti s brojnim specijalitetima i delicijama u ponudi.

 

Ne dopuštajući da nas ovakva velika priznanja uspavaju, stalno radimo na unaprjeđenju naše ponude kako bismo svojim vjernim gostima pružili samo najbolje od najboljeg i dočarali im one tradicijske vrijednosti opatijskog kraja kroz nezaboravna gastro iskustva.

Share this news:

prethodne vijesti

sljedeća vijest

 

 

Villa Ariston, M.Tita 179, 51410 Opatija, Croatia

tel: +385 51 271 379

fax: +385 51 271 494

info@villa-ariston.hr

Vanita d.o.o. za turizam i ugostiteljstvo, Registarsko tijelo: Trgovački sud u Rijeci, Cyntia Vučaj Član uprave, Marco Barbich član uprave,član društva, Sonia Barbich- član društva, Neva Barbich član društva, Sonja Pejić prokurist

2019 © d.istra